tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post4787242171150806726..comments2024-03-27T10:15:35.133+01:00Comments on Gerdi süti: Csokiöntetes piskótaGerdihttp://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-54295773926790633572014-07-18T09:52:14.874+02:002014-07-18T09:52:14.874+02:00Kedves Éva!
Köszönöm szépen a vizes piskóta recept...Kedves Éva!<br />Köszönöm szépen a vizes piskóta receptjét, biztosan kipróbálom! Már csak azért is, mert nem hagy nyugodni, mit ronthattam el.<br />Tényleg Zilahról? De jó! Akkor talán valahonnan-valaki által ismerhetjük is egymást:-)<br />Üdv. MelindaGerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-52481208907797364462014-07-18T09:45:32.526+02:002014-07-18T09:45:32.526+02:00Köszönöm, Csigabige:-)Köszönöm, Csigabige:-)Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-91056566266599286262014-07-18T09:45:12.162+02:002014-07-18T09:45:12.162+02:00Martinelli, én sem tudom:-) De már mikor összekeve...Martinelli, én sem tudom:-) De már mikor összekevertem a habot a sárgákkal és liszttel, nem olyan laza-habos volt a szerkezete, hanem mint a kevert sütiké. De hát nem sikerülhet minden! Csak az nem téved, aki nem dolgozik:-)))<br />Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-50935469612425974892014-07-18T09:43:14.020+02:002014-07-18T09:43:14.020+02:00Köszönöm, Okki!
Igen, "kicsit" eltér az ...Köszönöm, Okki!<br />Igen, "kicsit" eltér az eredeti tervtől:-)Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-26836385510313422172014-07-18T09:37:22.652+02:002014-07-18T09:37:22.652+02:005 tojas, 9 kanal viz (hideg), 30 dkg cukor, 30 dkg...5 tojas, 9 kanal viz (hideg), 30 dkg cukor, 30 dkg liszt, estleg csipet szodabikarbonat.<br />Az 5 feherjet a 9 kanal vizzel habba verni, lassankent beleszorni a cukrot, egyenkent a tojassargakat. A szitalt lisztet finoman, kezzel belekeverni.<br />Ennek igy sikerulnie kell.<br />(Eva, Zilah)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-86851285787134022642014-07-17T20:21:19.543+02:002014-07-17T20:21:19.543+02:00Nagyon kreatívan megoldottad a problémát és tetsze...Nagyon kreatívan megoldottad a problémát és tetszetős lett a végeredmény! :)Csigabigehttps://www.blogger.com/profile/18292664498615006017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-2082230328912556812014-07-17T13:39:43.384+02:002014-07-17T13:39:43.384+02:00Nézem a recepted és nem tudom mit rontottál el. Én...Nézem a recepted és nem tudom mit rontottál el. Én évek óta vizes piskótát készítek, de sose lesz lapos, sőt! Igaz, hogy én nem 8 kanál cukrot, lisztet adok hozzá, hanem 250 g-ot mindkettőből és nem forró vizet, hanem szobahőmérsékletűt, vagy hideget. De jól megoldottad!martinellihttp://legyunkeszsegesek.blogspot.ro/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-39240562646458306232014-07-17T10:53:55.101+02:002014-07-17T10:53:55.101+02:00Milyen jól feltaláltad magad. :) Így is nagyon fin...Milyen jól feltaláltad magad. :) Így is nagyon finom, csupán egy kicsit eltér az elképzelt kinézettől. ;)Okkihttps://www.blogger.com/profile/09937515989088009121noreply@blogger.com