tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post8739371347338315814..comments2024-03-27T10:15:35.133+01:00Comments on Gerdi süti: Gyömbéres sárgabaracklekvárGerdihttp://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-43865734995414320122017-07-18T11:25:52.160+02:002017-07-18T11:25:52.160+02:00A házi készítésű sárgabaracklekvár önmagában is is...A házi készítésű sárgabaracklekvár önmagában is isteni, gyömbérrel fűszerezve pedig még finomabb lehet. :) Vanilinhttps://www.blogger.com/profile/11758895502043881205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-88890250996704734392017-07-17T21:47:35.846+02:002017-07-17T21:47:35.846+02:00Finom lett a lekvár, érzik rajta a gyömbér íze, de...Finom lett a lekvár, érzik rajta a gyömbér íze, de nem erősen. <br />Szerintem mindenképpen finom a végén a lekvár, bármilyen módszerrel is készítsük. <br />Én tavalyelőtt tettem egy próbát a tartósító nélkül készített lekvárral, aztán tavaly már az összes úgy készült. Amint lezárom, persze jó szorosan, fel is fordítom. Tényleg működik! De ha téged megnyugtat az a pici szalicil -a befőttekkel én is így vagyok- , akkor tedd bele. A málnaszörpbe is tettem kevés tartósítót. <br />Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-9365149437629553512017-07-17T20:49:33.421+02:002017-07-17T20:49:33.421+02:00Ilyen szép barackokból csakis finom lekvár készülh...Ilyen szép barackokból csakis finom lekvár készülhet :-) Nagyon jól néz ki, a gyömbérrel biztos különleges, finom ízű lett! Én mindig lehéjazom a barackokat, és a cukrot csak a főzés vége felé szoktam beletenni. Szalicil nélkül még nem tettem el semmit, félek a felfordítós módszertől. Persze ha egyszer megpróbálnám úgy, és jó lenne, akkor biztos máskor is úgy készíteném :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.com