tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post2971078565690110753..comments2024-03-27T10:15:35.133+01:00Comments on Gerdi süti: CsipkebogyólekvárGerdihttp://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-42760643800135257272020-12-13T19:27:38.638+01:002020-12-13T19:27:38.638+01:00Nekem van egy akármilyen passzírozóm, de semmit se...Nekem van egy akármilyen passzírozóm, de semmit sem ér- szinte inden átmegy rajta. Ezért nem is használom. Köszönöm a tippet, nekem bőven megérné, elég sokat főzök be. <br />A citromlé semmit sem ront el, még a csirkehúst sem. :-) Köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataid, nagyon hasznosak! <br />Nagy ölelés értük! :-)Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-8054033773016301212020-12-06T16:27:06.867+01:002020-12-06T16:27:06.867+01:00Kedves Gerdi!
Nekem van egy tupperware passzírozó...Kedves Gerdi! <br />Nekem van egy tupperware passzírozóm. Meglehetősen drága, de ha rendszeresen használod, akkor bőven megéri az árát. Használhatod málnához, paradicsomhoz, más magos dolgokhoz. A csipkebogyóhoz is nagyon jó, ajánlom. <br />A citromléhez: valahol olvastam egyszer,hogy minden lekvárhoz kell tenni. És valóban: kipróbáltam, nagyon jót tesz neki.undercoverhttps://www.blogger.com/profile/17242839376772328941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-14040070418122456652020-11-23T19:11:17.875+01:002020-11-23T19:11:17.875+01:00Köszönöm! :-)Köszönöm! :-)Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-12631054005045273892020-11-23T19:11:00.770+01:002020-11-23T19:11:00.770+01:00Köszönöm, megnézem! :-)Köszönöm, megnézem! :-)Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-24407758547308461442020-11-23T07:35:25.698+01:002020-11-23T07:35:25.698+01:00Az almás változat ilyen nálam:
https://katalin-ko...Az almás változat ilyen nálam: <br />https://katalin-konyha.blogspot.com/2019/10/hecsedli-csipkebogyo-lekvar-almaval.html<br />Jó főzőcskézést! 😊Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-88563076960934148662020-11-22T21:05:41.780+01:002020-11-22T21:05:41.780+01:00Gyönyörű színe van! Szeretem a csipkebogyólekvárt!...Gyönyörű színe van! Szeretem a csipkebogyólekvárt! 😍Vanilinhttps://www.blogger.com/profile/11758895502043881205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-61263865764932363612020-11-22T18:14:03.799+01:002020-11-22T18:14:03.799+01:00Köszönöm szépen! :-) Én is attól félek, hogy hamar...Köszönöm szépen! :-) Én is attól félek, hogy hamar el fog fogyni! Talán jövőre többet fogunk szedni... <br />De jó ötlet almát tenni hozzá! Citromlé sem jutott volna eszembe. Így, minden nélkül is nagyon finom, legközelebb majd egy részét ízesítem így-úgy. Mindenképpen köszönöm a tippeket! Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-26780676176917088572020-11-22T08:18:32.145+01:002020-11-22T08:18:32.145+01:00Örülök, hogy nálatok is készült ilyen finom lekvár...Örülök, hogy nálatok is készült ilyen finom lekvár 😊. Nagyon szép színe lett, biztos hamar kiürülnek majd az üvegek 😊.<br />Nálunk idén kimaradt ez a lekvár, mert van még a 2019-es főzésből. Akkor olyat is készítettem, amibe alma is került, kicsit szaporította is, és nagyon finom pikáns lett így, mert én mindegyikbe citromlét is szoktam tenni. Az almásba talán még többet... 😊Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.com