tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post5959898173825757245..comments2024-03-27T10:15:35.133+01:00Comments on Gerdi süti: Karamellkrémes szeletGerdihttp://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-48610649184927155062015-12-06T09:42:37.987+01:002015-12-06T09:42:37.987+01:00Előbb-utóbb majd csak belejössz :-)Előbb-utóbb majd csak belejössz :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-83505298363981873352015-12-05T19:03:24.431+01:002015-12-05T19:03:24.431+01:00Finom lett a süti, azért is tettem fel, mert erede...Finom lett a süti, azért is tettem fel, mert eredetileg nem akartam a sikertelen fotók miatt. Igen, az új géppel készültek. Én próbáltam vele művészkedni, de árnyékosak, homályosak, sárga árnyalatosak lettek képek. S ezek a jobbak... Azóta a fiúk kitanulmányozták, hogyan lehet vele szép fotókat csinálni. Mert lehet, csak állítsák be nekem. :-) Hiába mutogatják számtalanszor, hiába mondják, hogy igenis könnyű kezelni, nekem nem az. A régi gépek egyszerűbbek. Te nagyon szép fotókat készítesz azzal is. Most éppen sütök, hamarosan tesztelem újra a gépet. Segítséggel ! :DGerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-2011410197155782162015-12-05T16:29:29.276+01:002015-12-05T16:29:29.276+01:00A karamelles sütik nekem is kedvenceim! Úgyhogy ez...A karamelles sütik nekem is kedvenceim! Úgyhogy ez is nagyon finom lehet! Nem tudom, végül is az új géppel készültek ezek a fotók, vagy még a régivel? De szép hangulatosak lettek!<br />A fényképezőgépekkel kapcsolatban én is gy vagyok mint Te és Vicuska :-) A kajás képeket a régi, jól bevált 11 éves géppel készítem, amivel már évekkel ezelőtt a balesetem is volt Erdélyben. Szegényt már befőttes gumik tartják össze, de még mindig vele tudom a legjobb képeket készíteni. Szerintem szépen dolgozik. Ha megyünk kirándulni, nyaralni, akkor is mindig viszem, én evvel fotózok, a férjem a szuper, komoly géppel, amivel közeli képeket én egyáltalán nem tudok csinálni :-) a férjem szupermakrókat is tud :-) Persze sok nagyon jó, hasznos funkciója van, és ez az új gép is már 5 éves, de még mindig nem tudtam igazán megszeretni..... :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-57289324352647693562015-12-04T21:16:29.822+01:002015-12-04T21:16:29.822+01:00Én is odavagyok a karamellért! :-) Én épp azért ne...Én is odavagyok a karamellért! :-) Én épp azért nem pirítom sötétre a cukrot, mert félek, keserű lesz. Amint egyneművé olvadt, öntöm is rá a folyadékot. <br />Ami a fényképezőgépet illeti... nekem is férfiak állítják be. Ők tanulmányozták, próbálgatták, de kikérdezem őket, s megosztom veled is. Talán még nekem is jót tesz, ha leírom, esetleg meg is jegyzem! :DGerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3813146143189904911.post-34916802225820399402015-12-04T20:33:21.413+01:002015-12-04T20:33:21.413+01:00A karamellkrémes lapok a gyengéim :) A cukrot inká...A karamellkrémes lapok a gyengéim :) A cukrot inkább barnábbra szoktam karamellizálni, mert finomabb, sötétebb színt ad, tehát jól is mutat, de nagyon kell vele vigyázni, mert ha túlpirul, akkor keserű lesz. Ezért kis lángon karamellizálom. <br />A géppel ugyanígy jártam, mint te :D Még szülinapomra kaptam, de képtelen vagyok elsajátítani a jó beállítást. Szívesen vennék pár jótanácsot, akár facen is folytathatnánk az eszmecserét róla :) Előre is köszi!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.com