Meglepetés Katalintól

Minden karácsonyra gyártok saját készítésű ajándékot a családtagoknak, ami persze aprósüti, édesség  így vagy úgy csomagolva. Mivel Katalin bogszülinapi játékán karácsonyi gasztroajándékok receptjét várta, én is küldtem neki kettőt. Nem is a nyerés esélye csábított, csak a játékban való részvétel. És olyan szerencsém volt, hogy enyém lett a nyeremény. Meglepetés volt, tényleg. Meg nagy öröm is, ugyanis a csomag számomra legbecsesebb tartalma a Váncza recepteket tartalmazó könyv, mely eddig nem gyarapította gyűjteményemet. Azaz igen, néhány lap erejéig, melyeket féltve őrzök. Anyukámnak ugyanis megvolt az eredeti kiadás, de húgaim megkaparintották és összetépték. A menthető lapokat összeragasztotta Anyukám, régebb még sütöttem is belőlük. Ezután többet fogok! :-)
Az edényfogó is nagyon szép, Katalin saját keze munkája.
Katalin, köszönöm szépen még egyszer, nagy örömet okoztál nekem így karácsony előtt! :-)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök, hogy örömet szerezhettem vele :-)
  Boldog, békés szép karácsonyt kívánok sok szeretettel az egész családnak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen! Boldog és békés volt a karácsony, remélem, Nektek is!

   Törlés
 2. Szívből gratulálok a szép ajándékokhoz, nagyon szép az edényfogó, a Váncza kincsből sok finomságot készíts el! :) Szép ünnepeket!

  VálaszTörlés

Aszalt paradicsommal-sajttal töltött csirkemell

 Már egy hete tombol a szabadság, azóta noszogat egy mélyre lökött gondolat, hogy üljek le blogot írni. Most sikerült felszínre törnie a tem...