Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 5 dkg kakaó
- fél csomag sütőpor
- csipet szódabikarbóna
- 20 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 3 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg étcsoki
- 10 dkg fehér csoki
A lisztet, kakaót, sütőport, szódabikarbónát elvegyítjük; a tojásokat elkeverjük a cukorral, a puha margarinnal, majd a többi hozzávalóval elkeverjük. Sűrű, ragacsos massza lesz.
Kanállal sütőpapírral bélelt tepsibe kis halmokat rakunk, előmelegített sütőben kisütjük. Akkor jó, ha már szilárd a kis halmok teteje.
Egyszerűen elkészíthető, finom rágcsálnivalók. Akár dupla adag is készíthető belőle, mert hamar fogy:-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése