Hozzávalók:
- 25 dkg fagyos málna
- 1 nagy, érett őszibarack
- 2 evőkanál cukor
- 2 dl tejszín
- 2 dl tej
Az összes hozzávalót turmixgépbe borítjuk, s habosra kavarjuk.
Ha mélyhűtőbe tesszük, időnként átkeverve hamarosan fagyi lesz belőle, de így is majdnem az volt, jéghideg, krémes állagú, enyhén folyós, savanykás finomság. A gyerkőcök pillanatok alatt bekanalazták.
Hasonló melegek várnak ránk a nyár hátralévő részében is az időjárás-előrejelzés szerint, úgyhogy valószínűleg lesz párja is, de fagyosabb formában.
Jó ez a megoldás, ötletes így hirtelenjében, finom lehetett!
VálaszTörlésMilyen ötletes! :) Nyami!
VálaszTörlésA cím a szívemből szólt! Ide vele. :)))
VálaszTörlésFlóra, a gyerekeknek nagyon ízlett, most azzal nyaggatnak, hogy "csináljunk még" !!!
VálaszTörlésAmi, köszi!
Petra, küldöm:-)