Díjeső

Nem rég Martinelli "hiányolta" a blogos díjakat. Egy időben valóban egyik a másik után keringett, aztán elmaradtak. Mindenkinek megvan róluk a véleménye, ki szeret kapni, ki nem. Ki nagyon hálás érte, ki nem is reagál rá. Mi tagadás, egyes díjak elég sok macerával jártak, de én úgy voltam vele, ha már megtiszteltek azzal, hogy érdemesnek találtak rá, hát továbbadtam. Azaz eleget tettem a "szabályoknak". Ezúttal is így teszek!
Ennek a legújabb díjnak az érkezése jót is tett nekem, mert tőlem szokatlanul hosszú szünetet tartottam. Nem volt kedvem, időm, nem forogtak a fejemben a szokásos megírni szándékozott gondolatok. Mára kaptam egy nap szabadságot, s bízom benne, ez a hétvége elég lesz feltölteni a lemerült energiaraktáramat:-)
Egyszerre négy, nagyon kedves bloggerinától is megkaptam ezt a díjat: Flórától, a Szemem Tükrében blog írójától, aki kifogyhatatlan ötletekből, szépségekből; aztán Ovi Varázs is gondolt rám, akitől rengeteg hasznos ötletet lestem már el; Hankka is meglepett a tavaszias hangulatú díjjal, aki finomságait gyönyörűen tálalja s fotózza; s végül Zsanától, az Egy tollkóros naplója blog írójától, aki annyira élvezhetően ír mindennapjairól, hogy mikor ellátogatok hozzá, muszáj végigolvasnom az újabb és újabb "kalandjait". Köszönöm szépen Mindegyikőtöknek, örülök, hogy rám gondoltatok!
Íme a nagy csokor virágot cipelő hölgyike:

                              Köszönet Bellinek!
A díjjal járó szabályok pedig a következők:
1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat.
2. Felsorolunk 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a feliratkozott rendszeres olvasók száma.
3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.

Az első szabálynak leget is tettem. Most jön a nehezebb feladat. Hogy ki kapja elsőként, már elsőre elhatároztam, remélem, azért örülni fog:-)
 1. Martinelli
 2. Katalin
 3. Vicuska
 4. Kati
Fogadjátok olyan szeretettel, amilyennel kaptam és én is továbbadom!

10 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen itt is Gerdi, hogy rám gondoltál :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! Ez tényleg díjeső!!!

  VálaszTörlés
 3. Gerdi, nagyon szépen köszönöm a díjat! :)

  VálaszTörlés
 4. ... és Gratulálok a tiédhez!!!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm Gerdi, hogy rám is gondoltál!

  VálaszTörlés
 6. Gerdi, köszönöm szépen a díjat:) Köszönöm, hogy rám is gondoltál, jólesik:) Remélem, nem fogsz megharagudni, hogy nem adom tovább, csatlakoztam már rég a Szavakat díjak helyett mozgalomhoz, ki is tettem a blogomra a logóját, és szeretnék hű maradni önmagamhoz. Remélem megértesz, és nem haragszol meg.

  VálaszTörlés
 7. Örülök, hogy jókor érkezett a díj, és az is nagyon jó, hogy ilyen sokan gondoltunk rád! :)

  VálaszTörlés

Citromos keksz

 A tavaszi szünet aktív pihenéssel telt, olyannyira aktívval, hogy a rá következő három tanítási nap szokatlanul lefárasztott. Igaz, a felad...