Díj meg miegymás

Szinte repül az idő, én meg nem tudok lépést tartani vele. A meglepően meleg tavaszi időjárás ugyan serkentő hatással van rám is, de ezzel együtt még több feladatot ró rám. Úgy hogy tornyosulnak a fejem fölött a tennivalók.
Már arra is gondoltam, hogy szüneteltetem egy időre a blogírást, de nem bírok megválni tőle:-) Ha ritkábban is, de írogatok.
Most jöjjön néhány elmaradás: már több is, mint egy hete kaptam egy díjat Marikától, kedves szavak kíséretében. Bár nagy kísértést érzek a "Szavakat a díjak helyett" táborához csatlakozni, ezt még továbbítom, ha nem is a szabályoknak megfelelően.
A szabályok a szokásosak, ami új, hogy a régebben olvasott bloggerek mellett két olyan blognak is továbbítani kell a díjat, akinél még nem voltunk rendszeres olvasók. Én két olyan blogtulajdonosnak továbbítanám a díjat, akiket nemrég óta olvasok:

  1. Kingának és HajniZolinak
  2. Katának
Fogadjátok szeretettel!
Marikának pedig köszönöm szépen a díjat!

Amit még igencsak elhanyagoltam: az újabb olvasók köszöntése. Már nem is tudom, mikor tettem ezt utoljára, de azóta is figyelemmel kísérem és nagyon örülök minden újabb követőnek. 
Tehát sok szeretettel köszöntöm az újabb olvasóimat, no meg persze a régieket is! Köszönöm azoknak a kedves blogíróknak is, akik rendszeresen hozzászólnak bejegyzéseimhez, ez szintén nagyon jó:-)

8 megjegyzés:

  1. Szerintem bárkivel előfordulhat, hogy időnként nincs annyi ideje a blogra, amennyit szeretne. Azért abba ne hagyd, amikor lesz időd, jössz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hankka, ez az, amennyit szeretnék:-) De ezt Te is tudod... Persze, hogy jövök, mikor tehetem!

      Törlés
  2. Gratulálok a díjhoz:) Nem örülnék neki, ha abbahgynád a blogolást, azért ahogy időd engedi, gyere:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Trollanyu, köszönöm!
      Most már biztos, nem hagyom abba:-)

      Törlés
  3. Néha én is csodálkozok magamon, hogy meddig bírok még ennyi mindent együtt csinálni, néha pár nap szünet nem árt...:) Azért csak gyere, ahogyan az időd engedi!

    VálaszTörlés
  4. Mi is gratulálunk a díjhoz es köszönjük, hogy ránk esett a választásod, reméljük, hogy sok kommentelnivalót találsz majd még ott! :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Gerdi!
    Először is gratulálok a díjhoz és köszönöm hogy ismét rám is gondoltál...:):)
    Kata

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szívesen! Megérdemled!!
    Pihenj, ügyködj, tedd , amit tenned kell, és aztán, vagy közben gyere blogolni is!!!:)

    VálaszTörlés

Málnás szelet

 Minél hosszabb ideig nem írok, annál nehezebb visszatérni. Már  a címadásnál is bajban voltam! :D Végül úgy döntöttem, nem cifrázom túl.  N...