Díj Petrától!

Díjat kaptam Petrától, köszönöm neki, nagyon kedves, hogy rám (is) gondolt, érdemesnek tartja blogomat a "szép" és "némi extrát tartalmazó" jelzőkre.
Azt a feladatot kaptam a díjjal együtt, hogy küldjem tovább 10 bloggernek. Ez szokott lenni a nehezebb része, egyrészt, mert nehéz kiválasztani 10-et, másrészt hosszadalmas munkát igényel. No de állok elébe. Az első díjamnál lelkesen eleget tettem e követelménynek, aztán kicsit csalódott is voltam a fogadtatást illetően, de túltettem magam rajta, lelke rajta mindenkinek. No nem mintha bármi is múlna rajta, de én megtisztelőnek érzem, hogy érdemesnek tartanak egy "díjra".
Én az ő blogjukat tartom szép blogoknak, némi extrával:
  1. Terike
  2. Angéla 
  3. Jade 
  4. 4Gyerek 
  5. MrsSame 
  6. Belly 
  7. Szabina 
  8. Alíz 
  9. Hankka 
  10. Réka 
Fogadjátok szeretettel!

7 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! Ígérem,holnap én is tovább adom... :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen. Ez most kimondottan jól esett, épp negyed órája kaptam egy rossz hírt.
    off.(Kicsilány nem mehet oviba hétfőn, garatváladéka pozitív lett...tudom, több is veszett Mohácsnál, de annyira-annyira várta. Kiffiúnak pedig még ezután tudom meg, érdekes mód ebben az órában töltik fel a netre az eredményeket...de mindegy, vagy mindkettő megy, vagy mindkettő marad itthon...bocs, de kikívánkozott)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy engem is megtiszteltél ezzel a díjjal! Megleptél vele, tényleg jólesik, hogy rám is gondoltál!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm! Kedves tőled, hogy gondoltál rám is!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen! Örülök,hogy érdemesnek találtál a díjra! Mint ahogyan már sokszor írtam, áhítom a dicséretet! Ezt a mondást nem én találtam ki de rám is ez vonatkozik. Köszi! Köszi!

    VálaszTörlés
  6. MrsSame, nagyon szívesen. Nem akartam mumus lenni, nem a továbbküldés hiánya okozta a csalódást, ezt különben teljesen megértem, hisz nem mindenkinek van ideje erre. De köszönöm, hogy továbbküldted!
    4Gyerek, szívesen! Örülök, hogy jókor küldtem! Gyerkőcöknek kitartást!
    Hankka, neked is szívesen!
    Szabina, szívesen!
    Terike, ennek tudatában még gyakrabban dicsérem a "műveidet", bár ez egyáltalán nem esik nehezemre, hisz annyira szépeket alkotsz!

    VálaszTörlés
  7. Gerdi köszönöm, hogy engem is megtiszteltél ezzel a díjjal, nagyon aranyos vagy!

    VálaszTörlés

Gesztenyekrémes szelet

 Boldog új évet kívánok Mindenkinek! Meg békéset, sikerekben és egészségben dúskálót. Tegnap szántam rá magam, hogy nézzek rá a blogra, s ha...