Ki vagyok én?

Hosszú ideje nem keringett bloggerkörökbe ilyen-olyan addtovább díj, játék. Bevallom, nem is hiányzott, de azt is, hogy hízelgő, ha egy ilyen játék során rám is gondol valaki:-) Éppen ezért eleget szoktam tenni a feltételeknek, hálát érezve azon kedves bloggertársak iránt, akik gondoltak rám. Ezúttal hárman is: KatalinCsigabige és Martinelli. Köszönöm Nektek!
Szabályok is vannak, végül is játék:-)
Szabályok:

1. Linkeld be azt az embert a blogodba, aki megjelölt.
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Jelölj ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy kik lettek megjelölve.

Egy szabálynak eleget tettem, akkor jöjjön a következő. Hét dolog magamról... Hát nem leszek valami eredeti. Azért több dolgot ezek közül már úgyis tudtok rólam, de lesz benne 1-2 újdonság is, meg egy álom is. De hát álmodozni is kell!
  1. Két gyerekem van. Ma már nem bánnám, ha több lenne. De valahogy sosem éreztem úgy, hogy eljött az idő egy újabb babához... Most már főleg nem:-)
  2. Négyen vagyunk lánytestvérek, s ez olyan jó. Jó nagy család tagja lenni. Kissé szétszóródtunk, de időnként összegyűlik a család, hol itt, hol ott, s élvezzük egymás, az utóbbi időben leginkább a legifjabb családtag, Vilike társaságát.
  3. 15 éve élünk Magyarországon. Zilahon születtem, nőttem fel, tanultam, dolgoztam, s még Gergő fiam is ott jött a világra. Családi döntést követően hagytuk ott szülőföldünket, de ennyi év után is hazamegyünk oda. A honvágy soha nem múlik el. 
  4. Bár írás közben tudok szószátyár lenni, amúgy jobban szeretek másokat hallgatni, mint beszélni. 
  5. Sokan megemlítették, hogy szeretnek sütni, főzni, blogot írni. Nem lesz meglepő: én is:-) Bár a múlt év végén komolyan fontolgattam, hogy abbahagyom, mert bizony sok értékes, másra szánható időt elvesz. De tudom, hogy hiányozna, így mikor van időm, jövök. De a sütésről való lemondást még nem fontolgattam:-)
  6. Zilahon óvó-és tanító néninek tanultam. Mikor munkahelyet kerestem, szembesítettek vele, hogy az ottani végzettségemmel itt nem taníthatok. Bevágtam a durcit, s azért is végigtalpaltam egy újabb képzőt. Jelenleg napközis tanító néni vagyok... 
  7. Szeretnék egy farmon élni, nagyjából önellátó életet folytatni. Ennek egyik igen apró akadálya, hogy bár megeszem a húst, de nem bírnám kioltani egy általam gondozott állatka életét. 
Végül a harmadik szabály: ahogy tapasztaltam, az általam olvasott blogok tulajdonosai többnyire kaptak már felkérést a játékra, így csak egy valakinek, Csillának küldöm tovább a játékot.

6 megjegyzés:

  1. De jó hogy ennyi mindent megtudtunk rólad :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondoltam, mikor másokat olvastam:-)

      Törlés
  2. Köszi, hogy részt vettél a játékban! Mennyi új dolgot megtudtam rólad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csigabige, szívesen:-) Hát igen, van közöttük néhány dolog, amit még nem említettem itt a blogon.

      Törlés
  3. Néhány dolgot tudtam, de azért vannak újdonságok is! :) A blog tényleg sok időt elvesz, de nagyon hiányozna, ha nem lenne. És te is nagyon hiányoznál, úgyhogy eszedbe ne jusson abbahagyni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hankka, ezek után eszembe sem fog jutni:-) Aranyos vagy!
      Ez így van, az évek során az életünk része lett a blog- nem csak az enyém, a családé is:-) Sokszor napközben is azon kapom magam, hogy azon elmélkedek, mit fogok írni egy következő bejegyzésben:-)

      Törlés

Gesztenyekrémes szelet

 Boldog új évet kívánok Mindenkinek! Meg békéset, sikerekben és egészségben dúskálót. Tegnap szántam rá magam, hogy nézzek rá a blogra, s ha...